Skip to content

admin-szmg

Rákóczi Szövetség

Iskolánkban 2015-ben alakult meg a Rákóczi Szövetség helyi Szervezete Szabó Bernát Sándorné címzetes igazgatónő kezdeményezésére Suta György támogatásával. A Szövetség a Kárpát-medencében élő magyarság összetartozását segíti. Az anyaországban élő fiatalok a határon túli magyar fiatalokkal… Read More »Rákóczi Szövetség

„Reading in English”

Múlt héten fejeződött be az idei tanév első félévjének „Reading in English” megyei vetélkedője, melyen iskolánk tanulói szép eredményeket értek el. Nagy Fanni 10.A  osztályos tanuló 96%-os teljesítménnyel kategóriájában 3. helyezett lett, Petrovánszki Nóra 11.A… Read More »„Reading in English”

A gimnázium megszentelése

Idén is, ahogyan minden új év elején iskolánk lelki igazgatója Sivadó László atya a hét indító Liturgiát követően megszentelte a gimnázium épületét, annak minden helyiségét, diákját, dolgozóját.

Adomány

Gimnáziumunk diákjai és tanárai is adományoztak különböző ajándékokat a rászorulóknak.Az ajándékok egy részét Szocska Ábel Püspök Atya felhívására a Nyíregyházi Egyházmegyeszociális intézményeiben élőknek, a másik részét a Katolikus Karitász felhívására a nehézsorsú gyerekeknek készítettük össze.

Kollégiumi karácsonyi vacsora 2022.

December 14-én kollégiumunkban karácsonyi estet tartottunk. A kollégisták először karácsonyi dalokat énekeltek citera és furulya kíséretével, amit a nevelőtanárok szólaltattak meg. Az este ünnepi vacsorával zárult.

TDK 2022

Gimnáziumunk tanulója Szolyka Levente (12.a) részt vett a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karának Tudományos Diákköri Konferenciáján, ahol a Biológia kategóriában 3. helyezést ért el. Gratulálunk!

Karácsonyi koncert

Iskolánk először rendezett karácsonyi koncertet a Szent Miklós Görögkatolikus Székesegyházban azzal a céllal, hogy így adventben az intézményünk minden közössége együtt készülhessen Krisztus születésére. A hagyományt teremtő rendezvényünkön iskolánk diákjai és pedagógusai egyaránt felléptek. A… Read More »Karácsonyi koncert