Skip to content

Hírek 2020/2021

Tehetseges_diakok_dijatadas_2022_album_001

Tehetséges diákok díjazása

Nyíregyháza Megyei Jogú Város 2021-ben elnyerte a Nemzeti Tehetség Központ által létrehozott Tehetségbarát Önkormányzat Díjat. Ennek keretében tehetséges diákokat jutalmazott dr. Ulrich Attila Nyíregyháza alpolgármestere a Városháza dísztermében. Gimnáziumunkból Szolyka Levente 11. évfolyamos tanuló is… Read More »Tehetséges diákok díjazása

Tanulmányi kirándulás 2021.

június 14-én iskolánk osztályai tanulmányi kiránduláson vettek részt. A 9. és 10. évfolyam diákjai Miskolcra és környékére látogattak, amelynek a költségét a Rákóczi Szövetség támogatta. Délelőtt a miskolctapolcai bobpályán tehették próbára a bátorságukat, délután pedig… Read More »Tanulmányi kirándulás 2021.

Ministránsok és ifisek számára szerveznek közös utazást az eucharisztikus kongresszusra

Az egyházmegyénk aktív ministránsait és ifiseit hívják, várják közös részvételre a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. Az Ákos koncerttel egybekötött Forráspontra és a pápai misén való részvételre is lehetősége van annak, aki jelentkezik június 30-ig a közös… Read More »Ministránsok és ifisek számára szerveznek közös utazást az eucharisztikus kongresszusra

Bizonyítványosztás 2021.

A Szent Miklós Görögkatolikus Gimnázium és Kollégium végzős diákjai sikeres érettségi vizsgát tettek. Az érettségi bizonyítványok átadásáról készült képeket itt tekinthetik meg.

Évzáró 2021.

Június 15-én tartottuk iskolánkban a tanévzáró Szent Liturgiát és a tanévzáró ünnepséget. A 2020/21-es tanévben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért a következő tanulók kaptak jutalomkönyvet:Kitűnő tanulmányi munkájáért, közösségi munkájáért és példamutató magatartásáért nevelőtestületi dicséretben részesült: Iváncsik Panna… Read More »Évzáró 2021.

Ballagás 2021.

2021. június 11-én ünnepélyes keretek között ballagtak el a Szent Miklós Görögkatolikus Gimnázium és Kollégium végzős diákjai. A 2020-2021-es tanévben önállóvá vált intézmény első ballagási ünnepsége volt ez, amely méltó lezárása ennek az izgalmakkal és… Read More »Ballagás 2021.

DÖK NAP 2021.

Június 11-én délelőtt rendezte meg gimnáziumunk diákönkormányzata a DÖK-napot. Először Török Tímea iskolapszichológusunk vezetett játékos feladatokat a diákoknak, majd az osztályok különböző kihívásokban szerepeltek: volt kvíz, activity, ügyességi játékok, kosárlabda és karaoke is. A napot… Read More »DÖK NAP 2021.

Európa-nap 2021.

Május 7-én tartottuk iskolánkban az Európa-napot. A szabályozások miatt online felületen kapcsolódhattak be a programokba a diákjaink, amelyek között előadások, vitafórumok, kvízversenyek és rajzpályázat is szerepelt. A versenyek eredményhirdetését már személyesen is meg lehetett tartani.… Read More »Európa-nap 2021.