Médiatár

Szalagavató 2021.10.01.

Október 1-jén tartotta gimnáziumunk a szalagavató ünnepségét. Az osztály keringővel nyitotta meg az estét, majd Sivadó László atya, az iskola lelki igazgatója köszöntötte a diákokat. A szalagokat Grunda János atya áldotta meg, amelyeket Bánfi Dávid… Read More »Szalagavató 2021.10.01.

Nyílt nap 2021.

Szeptember 22-én tartottuk gimnáziumunk nyílt napját, amelyet nagy érdeklődés övezett. Először Seszták Ilona igazgatónő mutatta be az iskolát a diákoknak és a szülőknek, akik ezután biológia, kémia, matematika, informatika, angol és fizika órákat nézhettek meg.… Read More »Nyílt nap 2021.

kollegium_bekoltozes_album_01

Kollégiumi beköltözés 2021.

A Szent Miklós Görögkatolikus Gimnázium kollégiumában is elkezdődött a tanév. A beköltözéskor Hepp Szabolcs kollégiumvezető tájékoztatta a szülőket és a diákokat a nyáron történt változásokról. A létszám növekedésének köszönhetően kialakításra került egy étkező, valamint a… Read More »Kollégiumi beköltözés 2021.

hittanverseny_01

Görögkatolikus hittanverseny

Augusztus végén rendezték meg az országos középiskolai görögkatolikus hittanverseny döntőjét, amelyen gimnáziumunk csapata első helyezést ért el!A csapat tagjai: Iváncsik Panna, Manzák Sára, Gulyás Patrik. Gratulálunk! A döntőről az alábbi linken olvasható bővebb beszámoló: https://www.nyirgorkat.hu/?q=hir&id=5112&l&fbclid=IwAR2NaYHAdWFosZalUsN_HOEfDW60CnYfT8Kl4HlQ-72QlJYDF3Kww8ercb4

Tanulmányi kirándulás 2021.

június 14-én iskolánk osztályai tanulmányi kiránduláson vettek részt. A 9. és 10. évfolyam diákjai Miskolcra és környékére látogattak, amelynek a költségét a Rákóczi Szövetség támogatta. Délelőtt a miskolctapolcai bobpályán tehették próbára a bátorságukat, délután pedig… Read More »Tanulmányi kirándulás 2021.

Bizonyítványosztás 2021.

A Szent Miklós Görögkatolikus Gimnázium és Kollégium végzős diákjai sikeres érettségi vizsgát tettek. Az érettségi bizonyítványok átadásáról készült képeket itt tekinthetik meg.