Skip to content

június 2022

Tanévzáró ünnepség 2022.

Június 15-én tartottuk iskolánkban a tanévzáró Szent Liturgiát és a tanévzáró ünnepséget. Itt adhattuk át azt a díszoklevelet, amelyben Szabóné Sándor Gabriella gimnáziumunk magyar nyelv és irodalom szakos tanára püspöki dicséretben részesült. A 2021/22-es tanévben… Read More »Tanévzáró ünnepség 2022.

Versenyeredmények földrajzból

A HEBE Világjáró országos földrajz levelező versenyben gimnáziumunk csapata a középiskolai kategóriában 1. helyezést ért el. A csapat tagjai: Fetter Ildikó, Kéninger Sára, Tardi Ármin (11.a) Felkészítő tanár: Hepp Szabolcs Gratulálunk!

Diáknap a Szent Miklósban

Iskolánkban június 14-én DÖK napot szerveztünk, ahol néhány állomáson érdekes feladatokat oldottak meg az osztályok. A Karaoke versenyt követően Vadas Teodóra szólótáncot mutatott be. A közös tánc és vonatozás után jégkrémezéssel zártuk a napot.

Fecskeavató a Szent Miklósban

2022. június 10-én rendeztük iskolánkban a fecskeavató ünnepséget. Ennek keretében a 9. évfolyamosok megkapták osztályfőnökeiktől az iskolai nyakkendőket és sálakat, majd tánccal köszöntötték a szüleiket, valamint a gimnázium dolgozóit és diákjait. Az est fecskebállal zárult,… Read More »Fecskeavató a Szent Miklósban