Skip to content

Adó 1% felajánlás 2023

Tisztelt Szülők!

Ebben az évben is lehet nyilatkozni a befizetett adó 1+1 %-ról és ehhez szeretnénk a következő lehetőségekre felhívni a figyelmet.

Magyar Katolikus Egyház, Technikai szám: 0011

Nyíregyházi Görög Katolikus Ifjúsági Egyesület, Adószám: 18794157-1-15

Az Egyesület a Szokira János atya által szervezett ifjúsági hittancsoport működése nyomán, 1994 -ben alakult meg. A tagság az eltelt lassan 30 év során folyamatosan változott, elsősorban a Szent Miklós Görögkatolikus Óvoda, az Általános Iskola és a Gimnázium diákjai és azok szülei, valamint pedagógusok alkotják. A szervezet működésének, tevékenységeinek anyagi bázisa kisebb részben a tagsági díjakból, nagyobbrészt pályázati támogatásokból és szja 1% felajánlásokból tevődik össze. Az Egyesület célja a görögkatolikus ifjúság érdekvédelme és érdekképviselete a katolikus értékek megőrzése érdekében. Az Egyesület tevékenységével segíti a nyíregyházi görögkatolikus oktatási intézmények által szervezett rendezvények, programok eredményes lebonyolítását.

Amennyiben a Szent Miklós Görögkatolikus Gimnázium és Kollégium számára ajánlják fel az 1%-ot, a közlemény rovatban tüntessék fel, hogy a Gimnázium részére szánják.

Kérjük, hogy éljenek ezekkel a lehetőségekkel!